Sverresborg Hoops Basket

Easy Basket og Easy Basket Challenge

Mini Basket spillere

Easy Basket og Easy Basket Challenge gjennom sesongen:

Her finner du informasjon om cuper for sesongen. Leter du ettert treningstider eller kontaktinformasjon til trenere trykk her.

Hoops deltar på Easy basket- og Easybasket Challengecuper som arrangeres av regionen.

Disse gjennomføres i helger, som fordeles mellom klubbene i Regionen.

Easy Basket og East Basket Challenge er basketball for de yngste spillerne. Selv om reglene er basert på vanlige basketballregler er de tilpasset aldersgruppen og det sosiale aspektet for å sikre en positiv start i idretten. Se mer info på basket.no

Baskeballregion Midt-Norge arrangerer fem Easy Basket- og Easy Basket Challenge-helger i løpet av sesongen. Følgende plan er satt opp for sesongen 2014/15.

Dato Sted Klokken Arrangør Klasse
15. nov Rosenborghallen   Singsaker
16. nov Rosenborghallen   Singsaker

13. des Vikåsenhallen   Ranheim
14. des Vikåsenhallen   Ranheim

17. jan Husebyhallen   Byåsen
18. jan Hysebyhallen   Byåsen

7. feb     Stjørdal
8. feb     Stjørdal

14. mars Munkvollhallen   Sverresborg
15. mars Munkvollhallen   Sverresborg

Bruk av overårige spillere:

Det gis generelt ikke anledning til å benytte overårige spillere, det kan etter søknad innvilges dispensasjon fra regelverket for spillere som er inntil et år eldre enn klassen det søkes for,spillere som er 2 år overårig vil ikke bli gitt anledning til å spille.

Se "Nedlasting BRMN" for rapporteringsmal til bruk etter Easybasket- og Easybasket Challengehelger.

rssikonRSS Feed