Sverresborg Hoops Basket

Gjensidigecup

Skrevet av: Philip Mittet
Dato: 30.09.2013

For å lese om hvordan det gikk med alle våre lag i cupen, trykk på bildet.

U14

Guttene gjorde det bra gjennom hele turneringen. Ingen tap og jevne lag må man bare skryte av. Bra gjort av trener Vegard. Ekstra spennende ble det i finalen da begge Hoops lagene som deltok i U14 spilte. Finalen var jevn hele tiden og Hoops 1 tapte bare med 1 poeng i finalen. Resultater fra kampene kan man lese nedenfor.

U16

Sterke resultat fra disse lagene også. I denne klassen hadde vi også påmeldt 2 lag. Det det ene besto av 98 og det andre besto av 99. Begge kom til finale uten tap, hvor Hoops 1 slo de yngste med ganske mange poeng.

Lagbilde, 98/99

U19

Junior-laget gjorde det ganske sterkt i alle kamper. Med en sterk seier mot Ålesund og seier mot Byåsen og Stjørdal var det nok til en finaleplass selv om tap mot Singsaker, noe som var en bra kamp hvis vi sammenlikner med tidligere resultater der vi tapte med bare 7 poeng. I finalen ble vi rett og slett overkjørt av Singsaker. Alle var litt slitene og mangel på returkrefter. Resultatet endte til slutt med 50-36 til Singsaker.

Damer

Damelaget møtte tøff konkurranse i alle kamper og reiste dessverre fra cupen uten seier. Men en god innsats fra det relativt ferske laget.

Herrer

Kort om elite, som også kom til finalen uten tap og vant den. Et bra mesterskap for de, og vi ønsker de lykke til i åpningshelgen i Oslo nå til helgen.

En oppsummering av cupen viser at Hoops dominerer på herresiden i alle grupper og vi gleder oss til sesongstart. 60 % av lagene som kom til finale var Hoopslag. Hvor vi også tok med oss 3 pokaler og 15 av våre spillere kom med på MVP laget som ble kåret etter hver finale.

Flere bilder finner dere her: https://www.dropbox.com/sh/qegq4fg9qwlbxvr/16RoHOrck_

(Det er også en link under hvert lag på en mappe hvor bilder kommer)